THERAPIE FRIESLAND
WAARBIJ KAN IK JOU HELPEN:
HENRIKE, HOE
KUN JIJ MIJ HELPEN?

Holistisch psycholoog

Ik bied jou een effectieve behandeling op maat: Ik ben een psycholoog die jou vragen en problemen die stress veroorzaken vanuit een holistische perspectief bekijkt.  Samen kijken we dus naar je mentale gezondheid, fysieke gezondheid en emotionele gezondheid. 

Stress ontstaat als gevolg van destructieve gedachte patronen, je lijf is in opperste staat van paraatheid omdat hij zich onveilig voelt. Vanuit deze staat van onveiligheid proberen we veiligheid te bereiken, vaak zetten we hiervoor destructieve gedragspatronen in. Want de veiligheid is te bereiken via ons hoofd. Deze patronen zijn vaak een ingesleten gewoonte, het is daardoor moeilijk om ze op te merken en te doorbreken.

Doormiddel van gesprekstechnieken, zoals body-mind therapie, Acceptance and Commitment therapie, Mindfulnes, EMDR en intuïtieve therapie help ik jou zicht te krijgen op deze negatieve patronen. Na dit behandeltraject heb jij ontdekt hoe jij door te kiezen je leven kan veranderen. Je zult in staat zijn deze verandering zelf vorm te geven, patronen op te merken en een gelukkig, stabiel leven op te bouwen.

Angsten
Depressie
Burnout en stress
Zelfbeeld
Trauma en Rouw
Emotieregulatie
Ouderschap
Emoties en Eten
Chronische pijn
EEN BEHANDELING OP MAAT

Een behandeltraject bestaat uit drie fases, de intake, de behandeling en een evaluatie/terugvalpreventieplan. Tijdens de intakefase is het doel het een beeld te vormen bij jou probleem/vraag en jou situatie helder krijgen. Zodat er een inschatting gemaakt kan worden hoe de behandeling er uit komt te zien. De lengte van een behandeling wordt bepaald door je hulpvraag en de ernst/aard van je klachten. De behandeling wordt afgesloten met een evaluatie en een er wordt een plan op gesteld om de kans op terugval te minimaliseren.

INTAKE

Kennismaking en Klachtenanalyse

1 of 2 afspraken

Gesprek op locatie of online

60 minuten € 95,-

BEHANDELING

Behandeling

 

1 op 1 consult of online training

5-10 afspraken

Gesprek op locatie of online

45 minuten € 95,-

EVALUATIE en TERUGVALPREVENTIE

Eindfase

1 afspraak

Gesprek op locatie of online

Evaluatie en terugvalpreventie

60 min €95,-