top of page

Face tot face behandeling of online therapie (skype of mail)

'Ik kan niet genieten van mijn

leven, ik wordt belemmerd

door angsten'

'Hoe komt het dat ik niet kan genieten?'

'Ik ervaar stress, ik wil dit doorbreken kun jij mij

helpen?'

Hoe komt het dat ik niet succesvol ben? Wat maakt dat ik mijn balans niet kan behouden? Waarom maak ik bepaalde keuzes, of doe ik wat ik doe?   Wat houdt je tegen om echt goed te functioneren? 

Houden deze ondoorgrondelijke vragen jou ook bezig? Coach & psycholoog kan jou helpen de antwoorden te vinden! Hoe? Doordat ik de volgende vraag stel aan mezelf en aan jou: Wat kan ik doen om jou te helpen om weer succesvol te worden.

Cliënten voelen zich door de behandeling over het algemeen sterker en beter, ze hebben meer zicht op wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen. De klachten zijn (grotendeels) verholpen. Maar nog belangrijker: je weet hoe je jezelf kunt helpen. 

Nieuwsgierig?  Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek, waarin ik jou kan vertellen hoe ik jou verder kan helpen om je dromen waar te maken en weer geluk te vinden.

Individuele behaneling

Face tot face behandeling of online therapie (skype of mail)

' Het voelt of mijn partner

van een andere planeet

komt. '

'Ik voel me onverbonden,

hierdoor voel ik me 

ongelukkig. '

'De passie is verdwenen,

hoe nu verder?'

Je relatie is een van de fundamenten voor een rijk, zinvol en gelukkig leven. Voor de meeste mensen is het de kern van hun bestaan. Maar in eens ontdek je het is er niet meer, het vertrouwen, de veiligheid en eenheid, het is weg. En terwijl je dit ontdekt, voel je ook je diepe verlangen naar je verbonden voelen, je leven delen, het

        

Wij-gevoel.

Misschien is er iets gebeurd, of maken jullie alleen nog maar ruzie, misschien ook niet. Hoe dan ook, ik kan jullie helpen op de weg terug naar deze veilige basis, het fundament van jullie bestaan. Dit doe ik doormiddel van EFT.  In deze therapie krijgen jullie inzicht in jullie negatieve interactie cirkel. Samen gaan we vanuit dit inzicht stappen nemen om weer dicht leren jullie om weer helder te communiceren. Daarna gaan we de diepte in, op basis van jullie emoties: de wanhoop, angsten, pijn en verlangens.

 

Wil je weten wat ik voor jullie kan betekenen.  Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek, waarin ik jullie meer kan vertellen hoe ik jullie zou kunnen helpen.

Feel Connected, Feel Loved

Relatietherapie

Leven vanuit je intuïtie?

nu verschillende modules beschikbaar op www.intuitieflevenacademie.nl

  • emoties

  • intuïtief eten

  • piekeren

  • waardevol en succesvol leven​

meer weten klink hier.​

Online Academie
bottom of page