Ervaringen

Irene, 34 jaar, moeder en beleidsmedewerker

Ik kwam bij je omdat ik vastliep in de opvoeding van onze oudste dochter, zij was toen 4. Ik was echt wanhopig, voelde onzekerheid en angst. De onmacht overviel me zovaak waardoor onze dynamiek steeds slechter werd. Maar gelukkig had ik na het eerste gesprek al zoveel inzicht gekregen en tips. Dat ik vol goede moed aan de slag ben gegaan. Elk gesprek gaf me meer kracht en bracht me dichter bij mezelf. Ik werd weer ontspannen en ben nu een betere vrouw, moeder, vriendin en werknemer.

Dagmar, 15 jaar,

middelbare scholier

Ik had nooit gedacht dat ik echt af zou rekenen met mijn angsten. Maar ik ben niet meer bang, ik snap nu waar het vandaankomt en wat ik er aan kan doen. Top!

Marijke, 48 jaar, Haptotherapeut

Jij voelt dingen zo goed aan, ik heb daardoor zoveel van je geleerd. Je bent open en eerlijk. En je hebt een geweldig inlevings en inbeeldingsvermogen. Ik voel me gesteund door jou, als ik door moeilijke dingen heen moest hoefde ik dat nooit alleen te doen. Ik kon altijd bij je terecht. Jij bood de juiste setting zodat ik kon leren eerlijk naar mezelf te worden. Daardoor ben ik uit de schaamte gekomen en voel me nu vrij en sterk.