top of page

Ervaringen

woman%2520sitting%2520around%2520table%2520holding%2520tablet_edited_edited.jpg

Irene, 34 jaar, moeder en beleidsmedewerker

Ik kwam bij je omdat ik vastliep in de opvoeding van onze oudste dochter, zij was toen 4. Ik was echt wanhopig, voelde onzekerheid en angst.  Al in het eerste gesprek kreeg ik inzichten en handvatten om mee aan de slag te gaan. Elk gesprek gaf me meer kracht en bracht me dichter bij mezelf. Ik werd weer ontspannen en ben nu een betere vrouw, moeder, vriendin en werknemer.

Geeske, 42 jaar
pedagogisch medewerker

Ik ben blij met de hulp. Het heeft me meer gebracht dan ik had gedacht. Ik merk dat het luchtig bleef en met zoveel humor ging dat het daardoor voorbij is gevlogen. Ik sta er van te kijken wat ik in een paar maand heb bereikt. 

Ervaringen

Marijke, 48 jaar, Haptotherapeut

Jij voelt dingen zo goed aan, ik heb daardoor zoveel van je geleerd. Je bent open en eerlijk. En je hebt een geweldig inlevings en inbeeldingsvermogen. Ik voel me gesteund door jou, als ik door moeilijke dingen heen moest hoefde ik dat nooit alleen te doen. Ik kon altijd bij je terecht. Jij bood de juiste setting zodat ik kon leren eerlijk naar mezelf te worden. Daardoor ben ik uit de schaamte gekomen en voel me nu vrij en sterk.

Students%252520Taking%252520Exams_edited_edited_edited.jpg

Dagmar, 15 jaar,

middelbare scholier

Ik had nooit gedacht dat ik echt af zou rekenen met mijn angsten. Maar ik ben niet meer bang, ik snap nu waar het vandaankomt en wat ik er aan kan doen. Top!

bottom of page